Kako provesti valentinovo kod kuće

Kako provesti valentinovo kod kuće

Kako provesti valentinovo kod kuće

Zasigurno cijelo vrijeme za valentinovo odlazite nekamo van, bilo u neku slastičarnu, restoran, kino ili pak otiđete na neko vikend putovanje. Iako je i to sasvim u redu, možete i na bolji način provesti valentinovo sa svojom dragom osobom, i to već iz udobnosti svojega doma. Mnogi se pitaju kako provesti valentinovo kod kuće možete provesti, a da opet bude jednako zabavno i romantično kako bi inače bilo da otiđete negdje vani. I dalje se možete jako lijepo provesti unutar svojih 4 zida, bez da morate biti vani među drugim ljudima. Puno je tako romantičnije jer ste samo vi i vaša ljubav života. Kako provesti valentinovo kod kuće možete na razne načine, od pripreme zajedničke večeri sve do uživanja u dobrim filmovima, u nastavku ovoga članka ćemo vam otkriti kako i vi možete uživati u Valentinovu sa svojom boljom polovicom bez da se morate negdje gužvati i biti među drugima.

Kako provesti valentinovo kod kuće

Prvi način za kako provesti valentinovo kod kuće vam je uz klasično uživanje u gledanju filmova ili serija. Ovaj trend je zadnjih godina postao jako popularan jer možete kvalitetno provesti vrijeme sa svojim partnerom dok gledate najdražu seriju ili odabrane dobre filmove. Lijepo pripremite cijeli ambijente, posložite na stolu svoje najdraže piće i grickalice, i pod dekom se smjestite u kauču i uživate.

Drugi način kako provesti valentinovo kod kuće je da si skupa pripremite jednu lijepu večeru. Možete si pripremiti fondue tipa čokoladni te si pripremiti uz to sljezove kolačiće ili voće, ili pak si napravi sirni fondue sa prepečenim kockicama kruha ili povrće.

Također, možete si napraviti mali švedski stol i posložiti svu svoju omiljenu hranu koju volite, i to spojiti sa gledanjem filma koji ste već dugo htjeli ga pogledati skupa. Možete si svoju večeru pretvoriti i mali piknik, te si u dnevnoj sobi rasprostraniti deku i posložiti hranu.

Kako provesti valentinovo kod kuće

Dodatni način kako provesti valentinovo kod kuće je da si sa svojeg partnera i sebe pripremiti jednu lijepi kućni spa. Nema do toga kada si pripremite lijepu kupku, stavite masku na lice i uživate u zanosnom mirisu mirisne svijeće ili mirisnog štapića. Možete svojem partneru pružiti masažu sa masažnim uljem. Ukoliko ne znate kako masirati, nemate brige jer to možete lako naučiti preko par YouTube videa.

Kako provesti valentinovo kod kuće možete i na zabavan način ga provesti sa svojim partnerom. Možete izvući par društvenih igara ili pak uključiti konzolu i uživati u multiplayer igricama. Nema boljeg od toga kada se dobro zabavljate sa svojim partnerom, jer svima nama dobro dođe malo zabave gdje zaboravimo na sve probleme.

I za kraj, možete jednostavno provesti ovo valentinovo na način da jednostavno se družite kući i pokušate se još više nego ikada zbližavati. Često ne znamo sve o svojim partnerima, no ovo vam je prilika da se bolje upoznate i ojačate svoju vezu i ljubav.

Tagovi: