Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Otplatite svoj dug brže uz ove jednostavne trikove

Otplatite svoj dug brže uz ove jednostavne trikove

Kako riješiti dug?

Pronašli ste se u dugu i ne znate kako ga otplatiti? Bez brige, niste jedini. Trenutne statistike nam pokazuju kako je svaki drugi građanin u određenoj vrsti duga. Dug je danas postao normalna stavka naših života, osobito sada u doba raznih financijskih i ekonomskih kriza koje su zahvatile svijet. Da li se dugovanje može riješiti? Svaki dug se mora riješiti, neovisno o njegovoj veličini, navedeno će nas rado podsjetiti strane kojima smo dužni novac. Kako krenuti u otplatu duga? Ako nemamo mogućnosti za štednju ili neki novac sa strane za crne dane, tada nam je prvi korak ispitivanje naše financijske mogućnosti.

Ovo će podrazumijevati odlazak u banku ili druge financijske institucije i istraživanje naših opcija. Zašto uopće nastaje dugovanje? Dugovanje nastaje onda kada shvatimo da nam je neki financijski izdatak trenutno previše. Za primjer, jedan neplaćeni račun nije dugovanje, no dva neplaćena računa su već druga priča. Kako bi izbjegli dugovanja, potrebno je biti svjestan svoje financijske situacije, te dobro raspolagati sa svojim prihodima. Vođenjem brige o kućnom proračunu možemo izbjeći scenarije prisilnih naplata koje nikako nisu ugodne.

Izbjegnite dug uz štednju

Da li se dug mora dogoditi i vama? Naravno da ne, osobito ako poduzmete određene mjere s kojima ćete uvijek biti sigurni u svoje financijsko stanje. Kako raspodijeliti svoje financije i uvijek znati na čemu ste? Prvi korak je zapisivanje kućnog proračuna na papir. Zapišite sveukupna primanja u kućanstvu i zatim ćete naknadno zapisivati sve troškove i koliko su oni došli. U primjeru, obavili ste špeceraj i on je koštao određenu svotu novaca, oduzmite taj dio od mjesečnog budžeta/proračuna. Drugi korak je svakako svjesno trošenje novca. Kada idete obavljati špeceraj ili bilo koji drugi način kupnje, obavezno stavite na papir što vam treba i držite se liste.

Dokazano je kako se impulzivna kupnja događa svima, a upravo ona nas košta dodatnih novaca. Treći korak se svodi na vlastito zadovoljstvo. Da, svatko od nas bi volio neki novi komad namještaja, bolji auto, putovanje u egzotičnu zemlju. Ako naučite kako biti zadovoljni s onime što imate, na sasvim jednostavan način ćete uštedjeti novac i nećete morati trpjeti mogući dug. Da, ponekad je teško biti zahvalan i ne željeti više, no upravo je to potrebno ako nam financijska situacija ne dozvoljava trošenje novaca bez ikakvih posljedica.

Kako reagirati kada nastane dug?

U slučaju da ste se našli u određenom dugovanju, tada ćete također morati ispitivati svoji financijski plan i program, točnije, kućni budžet. Stavite na papir sve prihode, troškove, rashode. Kada stavimo na papir svoje financije, dobivamo realniji uvid u to gdje i koliko trošimo. Svatko od nas na mjesečnoj bazi ima troškove koji su prazni, točnije, troškove koji su nastali radi impulzivne kupnje. Probajte si zbrojiti koliko vas vaši maleni luksuzi zapravo koštaju. Ako je riječ o svoti koja prelazi 100€, tada bi bilo pametnije malo srezati taj dio troška i novac staviti sa strane. Što ako ne možete sami računati svoje financije?

U tom slučaju, uvijek se možete obratiti financijskom stručnjaku koji će vam rado pomoći. Isto tako, ako se vaš dug ne može podmiriti sa sitnijom štednjom nakon nekog vremena, možda je najbolje da si potražite dodatan prihod novaca. Ovaj korak se odnosi na traženje dodatnog posla, na izviđanje mogućnosti u bankama ili kreditnim agencijama. Vaš dug svakako ima vremensko ograničenje, i upravo to mnogima stvara pritisak. Kako bi se na što bezbolniji način riješili dugovanja, savjetujemo vam da izvidite brze pozajmice. Riječ je o kratkoročnim, nenamjenskim pozajmicama koje se ostvaruju već isti dan i donose jednostavni otplatni plan.

Tagovi:

Online bankarstvo: Prednosti i izazovi

Online bankarstvo: Prednosti i izazovi

Danas se financijski sektor ne može zamisliti bez online bankarstva, oblika pružanja bankarskih usluga putem interneta koji je u potpunosti promijenio način na koji klijenti pristupaju svojim sredstvi