Kako horoskopski znakovi pokazuju da im se sviđate

Kako horoskopski znakovi pokazuju da im se sviđate

Kako se odaju horoskopski znakovi?

Prije nego krenemo u razbijanje horoskopskih znakova i njihovo pokazivanje da im se sviđate, pogledat ćemo neke univerzalne znakove koji nisu striktno vezani za horoskop. Teško je čekati da Vam osoba prizna da joj se sviđate, osobito kada znate da postoji kemija. Igre mačka miša i tko će prvi mogu biti zabavne jedno vrijeme, no one polako prerastaju u veća pitanja. Razni horoskopski znakovi će Vam na razne načine pokazati da im se sviđate, no ovo su neki od osnovnih znakova koje svi pokazujemo:

Blizina – Kada nam se netko sviđa onda samo maštamo o tome kako bi zagrlili tu osobu, poljubili, dodirnuli, promatrali. Kako uspostaviti tu bliskost? Malim koracima. Bližim sjedenjem, slučajnim dodirom, smiješkom. Oči – “Oči nikada ne lažu”. Ako Vam se netko sviđa ili ako se Vi nekome sviđate, to ćete vidjeti po očima. Pogledi će se susretati, primijetit ćete smiješak uz pogled. Drugačija komunikacija – Filozofiranje ili trokiranje, oba slučaja daju do znanja da je osobi ugodno pored Vas. Interes- Kada se nekome sviđate, ta osoba će pokazati zanimanje za Vaše interese. Da li se na ovakav način odaju i horoskopski znakovi? Kako koji.

Horoskopski znakovi i njihovi znakovi da im se sviđate

U samoj fazi flerta i koketiranja, nije nikako lako otkriti da li se nekome sviđate ili je na stvari samo dobra zabava. Možda Vam horoskop može pomoći? Svaki horoskopski znak ima nesvjesne pokazivatelje da im se sviđate, pa krenimo. Ovan – Tip osobe koji ne voli okolišati. Često otvoreno kažu “Sviđaš mi se” i ne glume tajanstvenost. Razlog? Zašto čekati kada možete odnos podići na drugu razinu. Bik – Tradicionalisti po prirodi. Starinski način upucavanja i ljubaznost odaje da im se sviđate. Ponekad postavljaju pitanja o Vašim interesima i na temelju toga organiziraju sljedeći spoj.

Blizanci – Flert im je srednje ime. bez okolišanja će postavljati pitanja, a kada pitanja postaju osobne prirode, tada znate da su zainteresirani za nešto više. Rak – Horoskopski znakovi se uvijek dijele na neki način, no Rak gotovo uvijek zauzima mjesto emocionalnog znaka. Ako krenu s Vama pričati o obitelji, empatiji, osjećajima, tada Vam pokazuju svoj interes. Lav – Osobe koje vole biti u centru pažnje. Kada im se netko svidi, spotlight prepuštaju svojoj osobi, što znači da slijedi plata komplimenata.

Djevica – Praktične po prirodi, njima se ne da gubiti vrijeme na nejasne znakove i signale. Kada osjete nešto sa svoje strane pitat će Vas da li osjetite isto i to je to. Vaga – Osobe koje vole balansirati. Neće Vam direktno dati do znanja, ali ako Vas pozovu u dvoje na neko druženje, to je svakako znak. Škorpion – Iako ih se opisuje kao vatrene, mogu se činiti hladnima. Škorpioni su veoma očigledni, ako ne skidaju pogled s Vas to je znak da ste im zaokupili pažnju. Strijelac – Voljni druženja i dobrog provoda. Ako Vas zovu više puta u tjednu za cugu, onda znate da rade na planu osvajanja.

Jarac – Osobe koje je teško procijeniti. Najbolji dokaz da im se sviđate je njihovo pozivanje na druženje, jer to je znak da u Vama vide romantičan potencijal. Vodenjak – Često imaju zanimljive načine za pokazivanje da im se sviđate. U jednom trenutku bacaju šale, a u drugom Vas pitaju o privatnim stvarima. Njihovo ekscentrično ponašanje je svakako znak da im se sviđate. Ribe – Teško pokazuju da im se viđate, no kada krenu obasipanja pažnjom i nježnošću i pisane pjesmice, tada znate da ste im u glavi. Kao što vidite, razni horoskopski znakovi imaju zanimljive načine za iskazivanje “viših” osjećaja. U slučaju da želite jednu cijelu sliku o određenom znaku ili osobi, tada bi savjetovali da zatražite tarot čitanje kod stručnjaka.

Horoskopski znakovi i kako ih se može osvojiti?

I dok znamo kako oni osvajaju nas, postavlja se pitanje kako se osvajaju razni horoskopski znakovi? Ovan – Pohvalite kako su komunikativni i samouvjereni. Recite da volite osobe koje se bore do kraja za ono što žele (možete i namignuti). Bik – “Imam osjećaj da s tobom mogu razgovarati satima” je direktno davanje do znanja da se uz njih osjećate ugodno. Ako ih želite odvesti na spoj, gledajte da to bude nešto sa dobrom hranom i dobrim pićem. Blizanci – Pohvalite njihov smisao za humor i sami krenite nabacivati neke fore ili viceve. Zabava pokreče navedeni znak, što znači da je spoj s adrenalinom najbolji izbor.

Rak – Intimniji i zatvoreniji znak od drugih, što znači da se komplimenti moraju bazirati na tome koliko su dragi. Za prvi spoj je najbolje da dođete kod njih doma. Lav – Vole pozornost i mnogima se sviđaju radi veselog karaktera. No, budite spremni na davanje svakodnevnih komplimenata i uzdizanje. Prvi spoj bi trebao biti što veći i što bolji, da osjete da su Vaš centar. Djevica – Često su oni ti koji će prvi izraziti osjećaje. Ako ih želite preduhitriti, tada obratite pažnju na detalje i prokomentirajte to s njima. Pitajte ih o njima samima i pokažite interes. Odličan spoj bi bio planinarenje ili duga šetnja u prirodi.

Vaga – Pohvalite njihovu misteriju i kako uvijek misle. Kada Vaga uvidi da Vas se ne treba vagati, tada ste na konju. Spoj u restoranu je idealan. Škorpion – Budite iskreni i direktni, jer to je ono što pali škorpione. Na spoj ih odvedite na neko neočekivano mjesto. Strijelac – Samo direktno. Recite im otvoreno što volite na njima bez okolišanja. Izvedite ih na neki avanturistički spoj.

Jarac – Kao i djevice, ne čekaju baš da im se druga osoba povjeri oko osjećaja. U slučaju da to napravite, budite direktni i pohvalite njihovu radišnost i sposobnosti. Spoj nije bitan kakav je – bitno je da ga Vi sami organizirate u potpunosti. Vodenjak – Da im i priznate sviđanje, oni bi rekli da su to i očekivali. Spoj bi trebao biti nešto neočekivano. Ribe – Otvorene emocije osvajaju Ribe, zato je potrebno da iskreno kažete što osjećate. Za spoj ih odvedite na neku mirnu šetnju. Horoskopski znakovi su svakako uvijek zanimljiva tema, osobito kada obraćamo pažnju na mogući ljubavni ishod.

Tagovi: