Kako samouvjereno prići djevojci

Kako samouvjereno prići djevojci

Kako samouvjereno prići djevojci i pridobiti njezinu pažnju

Svaki prvi put je najgori, posebice kada vas hvata panika ili ne znate što da učinite ili kako da se ponašate. To vrijedi za svaku stvar u životu, od prvog poljupca, prve prezentacije u školi sve do prvog posla ili razgovora s djevojkom. Neki se rode s visokom dozom samopouzdanja i veoma su hrabri, te im započinjanje razgovora s novim ljudima uopće nije problem. No, neki muškarci ne znaju kako samouvjereno prići djevojci i s njom započeti razgovor. To je nešto čega vas ne mora biti sram. Nismo svi isti, neki su ekstrovertni i mogu lako započeti razgovor, dok su neki s druge strane sramežljivi i ne znaju se snaći u novoj okolini s novim ljudima. No, sve se može naučiti i savladati, pa tako i kako samouvjereno prići djevojci i započeti s njom razgovor. U nastavku ovog članka ćemo vam otkriti neke trikove kako započeti s djevojkom prvi razgovor.

Kako samouvjereno prići djevojci i započeti prvi razgovor

Za mnoge muškarci se čini nemogućim da započnu razgovor s djevojkom koju ne poznaju, a koja im se jako sviđa. Nismo svi isti, pa tako dok nekim muškarcima je lako pokrenuti razgovor s ljudima koje ne znaju, drugima je to nemoguća misija i ne znaju kako samouvjereno prići djevojci. Zasigurno se i vama dogodilo da vas je uhvatila panika kada ste htjeli prići djevojci. Ne brinite, možete to sada lako prebroditi i postati puno hrabriji u sebe. Kako samouvjereno prići djevojci nije toliko teško kako vam se to sada možda čini. Prvi korak vam je da sami sebe prisilite da priđete djevojci koja vas zanima. Za ovo će vam trebati puno samopouzdanja i hrabrosti. Ako se ne primite u koštac s time, onda ne budete nikada postali samouvjereni. Zato, skupite svu hrabrost ovoga svijeta i priđite joj. Možda vas bude prihvatila, a možda vas bude odbila. Nije bitno. Bitno je da ponavljate pristup i da se usudite prići djevojci bez obzira na ishod. Tako gradite svoje samopouzdanje.

Kako samouvjereno prići djevojci bez straha

Kako samouvjereno prići djevojci je da jednostavno joj priđete. Nemate ništa od toga ako joj ne priđete, ali zato možete puno toga dobiti. Ništa vam u životu se ne bude dogodilo ako vi sami se ne pokrenete. Zato je jako bitno da vi napravite prvi potez jer jedino tako ćete dobiti ono šti želite. Kako samouvjereno prići djevojci je da dolazite do njih i pokrenete mali razgovor. Također, kako bi vam bilo lakše, priđite onim djevojkama od kojih se ne plašite i koje vam se čine simpatičnima. Kako vam samopouzdanje bude raslo, imati ćete više hrabrosti da priđete i drugim tipovima žena. Cijelo vrijeme razmišljajte pozitivno, i uvjeravajte sami sebe da je sve u redu. Uvijek gledajte žene u oči, njima je neverbalna komunikacija bitnija od verbalne. Nemojte s djevojkama odmah započeti razgovor o nekoj dubokoj temi. Neka bude nešto ležerno ili nešto što je vama zajedničko (ako naprimjer na istom fakultetu studirate ili ste na nekom festivalu). Samo vježbajte i s vremenom ćete postati puno bolji u ovome.

Tagovi: