Kako saznati svoj sretni broj

Kako saznati svoj sretni broj

Kako saznati svoj sretni broj uz pomoć numerologije?

Numerologija je svakako najbolji način da saznate koji je vaš sretan broj. Što je numerologija? Riječ je o znanosti koja se bavi brojevima i njihovim značenjem. Numerologija Vam može pomoći da otkrijete skriveno značenje brojeva i kako ono utječe na osobnost ljudi. Kako saznati svoj sretni broj? Numerologija će identificirati brojeve na temelju njihovog unosa. Sretni broj, broj duše, sudbinski broj, unutarnji broj – sve su ovo brojevi koji nam mogu pokazati određene poruke koje nam Univerzum donosi.

Kako saznati svoj sretni broj? Svoj sretni broj možete saznati preko tarot poziva, ili ga možete samostalno izračunati preko web stranica koje se bave navedenom tematikom. Kako se određuje sretan broj? Veoma jednostavno, po Vašem datumu rođenja ili po Vašem imenu. Mnoge web stranice nude odabir datuma i upisivanja imena, što znači da će Vam on automatski izračunati Vaš broj. Iako su navedene stranice svakako zabavne, možda je bolje da kontaktirate tarot linije. Razlog? Tarot majstor ili numerolog Vam može detaljno objasniti kako možete iskoristiti svoji sretni broj.

Kako saznati svoj sretni broj životnog puta?

Vaš sretni broj je ujedno i broj Vašeg životnog puta. Navedeni broj se svakako ističe između ostalih brojeva, i nudi Vam mogućnost da shvatite svoj smisao i cilj u životu. Broj Vam može otkriti koje lekcije morate naučiti, izazove koje morate proći, teme koje morate obraditi. Numerologija je najbezbolniji način za kako saznati svoj sretni broj životnog puta. Kako izgleda postupak otkrivanja broja? Pri pozivu, tarot majstoru ili numerologu ćete otkriti svoji datum rođenja, kao i ime i prezime.

Kako saznati svoj sretni broj životnog puta? S datim informacijama, tarot majstor ili numerolog kreče u proces računanja dok ne dobije jednoznamenkasti broj. Riječ je o veoma specifičnoj metodi koja ne sadržava klasične metode zbrajanja. Uzmimo za primjer datum 17.12.1986. Računanje se može odviti na mnogo načina, no mnogi će krenuti od mjeseca, dana, te godine. U primjeru: 1+2=3,1+7=8,1+9+8+6=24.24 zbrajamo 2+4 i dobivamo 6. Uzimaju se dobiveni brojevi 3+8+6 =17.1+7=8, i u ovome primjeru broj 8 je broj Vašeg životnog puta. Ovo je samo jedan od primjera. U nekim pravilima, 11 i 22 se ne zbrajaju, dok se u drugim pravilima računaju.

Kako saznati svoj sretni broj i što znače brojevi?

Sada kada znate kako saznati svoj sretni broj, bitno je da znate značenje svog broja. U slučaju da ste svoj sretni broj saznali uz pomoć tarot majstora ili numerologa, tada će Vam on ponuditi detaljni uvid u njegovo značenje. U slučaju da ste izračun radili sami, tada bi bilo dobro da znate što on znači. Broj 1 označava vodstvo. Poželjno je da se okušate u novom poslu i stvarima. obratite dodatnu pozornost na svoje zdravlje. Broj 2 označava partnerstvo. Poželjno je da svoju budućnost gradite sa dodatnom osobom, u dvoje je sve lakše. Broj 3 označava obitelj. Poželjno je da svoju pažnju preusmjerite na obitelj. Broj 4 označava posebni zadatak. Poželjno je da budete suzdržani i nepotkupljivi, da se posvetite razmišljanju.

Broj 5 označava ljubav. Poželjno je da svoji fokus bacite na svoj ljubavni život ili razvijanje jednog. Broj 6 označava magiju. Poželjno je da slušate sami sebe i da se vodite svojom intuicijom. Broj 7 označava sreću. Poželjno je da iskorištavate sretne trenutke i da ne žalite za time što Vam bolje ide. Broj 8 označava beskonačnost. Poželjno je da riskirate i da se ubacite u novo poslovanje. Broj 9 označava konačno. Poželjno je da probate nove stvari i da se vodite onom “djela a ne riječi”. Odgovor kako saznati svoj sretni broj možete i preko tarot vizija, gdje će Vam stručnjaci detaljno objasniti što se krije iza svakog broja.

Tagovi:

Saturn u znakovima zodijaka

Saturn u znakovima zodijaka

Prema Grčkoj mitologiji, Saturn je bio Kronos, Bog koji se povezuje s vremenom. U svijetu astrologije, Saturn se gleda kao najljepši planet u Sunčevom sustavu, no bez obzira na vanjsku ljepotu

Što je otok u kuhinji

Što je otok u kuhinji

Što je otok u kuhinji i kako odrediti smještaj za kuhinjski otok s obzirom na veličinu vašeg prostora kuhinje. Kod velikih kuhinja kuhinjski otok je pravo rješenje za mjesto gdje će se okupljati vaša

Što je astrologija

Što je astrologija

U potrazi za srećom, ljudi tijekom života isprobavaju različite stvari, upoznaju različite ljude i bave se drukčijim poslovima. Svaki život poseban je i unikatan, a naši životni putevi uvijek s