Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 13.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako se vratiti na posao poslije porodiljnog

Kako se vratiti na posao poslije porodiljnog

Kako se vratiti na posao poslije porodiljnog i odvojiti se od djeteta

Rođenje djeteta jedan je od najljepših događaja koje osoba može doživjeti. Radi se o iskustvu koje u potpunosti preokreće vaš svijet jer odjednom više niste odgovorni samo za sebe već se morate pobrinuti za malu osobu koju ste donijeli na svijet. Majčinstvo je težak posao, posebice za žene koje su rodile svoje prvo dijete i svako iskustvo i događaj su im u potpunosti novi. Dijete sa sobom donosi nove strahove i brige u život, a isto tako i potpuno promjenu dnevne rutine. Briga od djetetu vas mijenja, a samim time se mijenja i vaš odnos sa ostalim ljudima u svom životu. Jedan od najvećih izazova koje nove majke iskuse dolazi tek mjesecima nakon poroda pa se mnoge pitaju kako se vratiti na posao poslije porodiljnog. Posao znači da ćete se po prvi put na dulje vrijeme odvojiti od djeteta pa je kako se vratiti na posao poslije porodiljnog jako bitno pitanje.

Kako se vratiti na posao poslije porodiljnog i nositi se sa emocijama

Porodiljni za majke u Republici Hrvatskoj u pravilu traje 6 mjeseci od rođenja djeteta. Postoje iznimne situacije u kojima se porodiljni dodatno produljuje no u većini slučajeva možete očekivati da ćete se vratiti na svoje mjesto zaposlenja nakon šest mjeseci. Ovo razdoblje za majke može biti poprilično stresno i emotivno. Kako se vratiti na posao poslije porodiljnog pitanje je koje se bavi razdobljem kada se morate pokušati vratiti u staru poslovnu rutinu bez da znate do kakvih je sve promjena došlo na poslu od kad vas nije bilo. Isto tako se morate po prvi put odvojiti od svog djeteta na produljeni period vremena kroz dan. To odvajanje može dovesti do velike brige i grižnje savjeti jer ne možete direktno paziti na svoje dijete. Prema mišljenju stručnjaka, prvi tjedan će vam biti najteži no postupno ćete se prilagođavati i postat će vam lakše. Kako se vratiti na posao poslije porodiljnog ne mora biti toliko stresno ako pratite neke savjete.

Kako se vratiti na posao poslije porodiljnog i biti uspješna

Mnoge žene se brinu radi toga kako će njihovo dijete reagirati kada im majka radi posla više nije u svakom trenu nadohvat ruke. Istraživanja su pokazala da djeca zapravo poprilično dobro reagiraju na ovakvu promjenu te nema negativnih posljedica za njih, posebice ako ste se vratili na posao kroz 6 mjeseci. Na samome poslu očekujte da ćete biti više emotivni, posebice u ranim fazama, no to je sasvim normalno. Trebate si dati vremena da se prilagodite na novu rutinu. Mnoge majke se brinu kako se vratiti na posao poslije porodiljnog te i dalje efikasno obavljati posao s kojim dulje vrijeme nisu imale kontakta. Ne brinite jer uvijek postoji razbolje ponovnog učenja, a ako ste jednom znali raditi taj posao brzo i jednostavno ćete se vratiti u rutinu. Kako se vratiti na posao poslije porodiljnog je u konačnici dobra stvar i za majku i za dijete jer oboje dobivate mogućnost za daljnji razvoj i učenje.

Tagovi:

Kako prepoznati najbolje ponude online zajmova?

Kako prepoznati najbolje ponude online zajmova?

U današnjem digitalnom dobu, online zajmovi su postali popularna opcija za mnoge ljude koji traže brze i jednostavne financijske rješenja. Međutim, kako prepoznati najbolje ponude online zajmova može