Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 21.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je devizni račun

Što je devizni račun

Što je uopće devizni račun?

Devizni račun je tekući račun u stranoj valuti koje fizičke osobe otvaraju u svojoj matičnoj ili u nekoj drugoj banci kako bi mogli primiti novac u stranoj valuti, ili kako bi mogli kupiti stranu valutu s kojom mogu onda plaćati za stvari i usluge kada su u inozemstvu. Sve transakcije koje se obavljaju preko deviznog računa se vežu uz onu stranu valutu s kojom je i otvoren taj račun. Ako ste u stranoj zemlji ili kupujete preko interneta, teretiti će se vaša devizna kartica te se neće preračunati valuta u domaćoj valuti, već se direktno obračunati u stranoj valuti. S druge strane, poslovni subjekti odnosno pravne osobe ostvaraju devizni račun u svrhu poslovanja sa inozemnim zemljama. Kada pravne osobe posluju, bilo prema pravnim ili fizičkim osobama unutar Hrvatske, plaćanje je obavezno u domaćoj valuti, no ako posluju s pravnim osobama u inozemstvu, onda mogu izvršiti plaćanje u stranoj valuti direktno sa svojeg deviznog računa.

Za što služi devizni račun?

Devizni račun se prvenstveno koristi kako biste mogli primati plaću ili druge vrste primanja iz inozemstva. Također, s deviznim računom možete veoma lako plaćati u stranoj valuti bilo kada kupujete preko stranih internetskih stranica ili kada se nalazite u stranoj zemlji. Osim toga, može devizni račun iskoristiti kada želite ugovoriti kredit. Danas se mogu hitri krediti ugovoriti veoma lako preko interneta, gdje na raspolaganju imate razne kreditne kuće i druge financijske institucije koje vam u svojoj ponudi nude razne opcije kreditiranja. Njihovi su vam hitri krediti dostupni za sve punoljetne građane bez obzira na to kakav im je kredibilitet i ostali uvjeti. Također, biti će vam potrebna veoma minimalna papirologija, dok cijeli proces ugovaranja možete obaviti iz udobnosti svojega doma ili dok ste na nekom putu, bez da morate otići do njihove poslovnice. U svega nekoliko minuta možete obaviti postupaka ugovaranja, te isti dan možete očekivati odobrenje kao i isplatu novca.

Kako otvoriti devizni račun?

Devizni račun se može veoma lako otvoriti, jednako kao i bilo koji drugi bankovni račun u banci. Na svoj devizni račun također možete otvoriti i štednju novca u stranoj valuti po vašem izboru. Račun mogu otvoriti svi građani koji imaju stalna ili povremena primanja u stranoj valuti. Ujedno, možete staviti polog svojih sredstava na račun, te slobodno raspolagati sredstvima, a osim toga imate mogućnosti prekoračenja po deviznom tekućem računu. Vaš se devizni bankovni račun direktno povezuje s vašim tekućim računom, te možete lako prebacivati sredstava između ta dva računa, i to direktno u poslovnici, preko trajnog naloga ili preko internet odnosno mobilnog bankarstva. Kako biste otvorili svoj devizni bankovni račun, morate otići do poslovnice svoje banke, te tamo zatražit otvaranje računa u željenoj valuti. Cijeli proces je jako jednostavan i brz, te samo trebate potpisati nekoliko dokumenata, i to je to. Zatim će vam doći PIN na vašu kućnu adresu, nakon čega možete podignuti svoju karticu u poslovnici.

Tagovi:

Online bankarstvo: Prednosti i izazovi

Online bankarstvo: Prednosti i izazovi

Danas se financijski sektor ne može zamisliti bez online bankarstva, oblika pružanja bankarskih usluga putem interneta koji je u potpunosti promijenio način na koji klijenti pristupaju svojim sredstvi